Elephone Technologies

MEISTÄ

Perustettu Arabiemiirikunnissa vuonna 2010, perustettu pääkonttori ja T and K-keskus Dubaihin vuonna 2011. Meillä on runsaasti kokemusta älypuhelimista, puhelimista, tableteista ja AIO:sta 10 vuoden ajan.

10 VUOTTA

10 vuotta kasvaa tunnetuksi OEM- ja ODM-palveluntarjoajaksi. tuotteemme ovat erittäin suosittuja asiakkaiden keskuudessa erityisesti 10,1 tuuman tablettien osalta, joka on ensimmäinen myyntimäärä pitkään aikaan.

BRAND

Olemme syvästi tietoisia siitä, että laatu ja palvelu ovat avain brändin kehittämiseen. Sen lisäksi auttaa asiakkaitamme kehittämään tuotemerkin tuotteita,

PURPOSE

Elephone technologies on korkean teknologian ja ammattimainen yritys digitaalisten älykkäiden elektroniikkatuotteiden kehittämisessä, valmistuksessa ja markkinoinnissa. perustettiin Arabiemiirikunnissa vuonna 2010, perusti pääkonttorin ja T and K-keskuksen Dubaihin vuonna 2011. Tuotteitamme, erityisesti Tablet PC, älypuhelin, ominaisuus puhelimet, All-in-one PC, myydään kaikkialla world.We edelleen laajentaa ja rikastuttaa tuoterakenne kautta teknologisen innovaation kulunut 10 vuotta, ja lopulta kasvaa hyvin tunnettu OEM, ODM-palvelu.

Ihmiset, ideat, palvelut ja tuotteet, joita ei käytetä vain kerran.
Beneko: Bene tarkoittaa latinaksi hyvää, ja Eko edustaa taloudellista ja ekologista ekosysteemiämme.

Beneko on ihmisten, ideoiden, palveluiden ja tuotteiden kiertävä ekosysteemi, joka ei kestä vain yhtä käyttöä. Monet uskovat, että terveellinen ja kiertävä elämä on kalliimpaa. Sovelluksemme osoittaa, että voit helposti säästää rahaa ja olla kiertävä.

Beneko on ostosovellus, jonka avulla käyttäjät eivät enää koskaan maksa täyttä hintaa älypuhelimesta tai tarvikkeesta. Benekon avulla voit maksaa vain siitä, mitä todella käytät. Kun olet lopettanut käytön, palauta se käytettynä jälleenmyyntiin tai kierrätykseen.

Pienellä kuukausimaksulla voit liittyä yli 2 miljoonan asiakkaan joukkoon ja nauttia premium-palveluista, elinikäisestä huollosta ja takuusta 28 maassa. Ja lopuksi voit antaa vanhalle elektroniikalle toisen elämän ennen kuin se kierrätetään vastuullisesti. Lisäksi saat takaisin lisäarvoa, kun palautat vanhat tuotteesi. Voit ansaita vihreitä osinkoja sijoittamalla käyttämättä jääneen elektroniikkasi vihreisiin hankkeisiin.

Visiomme on rakentaa kiertävä alusta, jossa käyttäjät voivat tilata minkä tahansa tuotteen tai palvelun ja maksaa vain yhden kuukausimaksun. Olipa kyseessä sitten uusin älypuhelin, kodinkone, 5G-yhteys, televisio, suoratoistopalvelu tai auto- ja sairausvakuutus, saat kaiken käyttöösi omakustannushintaan. Otamme käyttäjältä vain kiinteän jäsenmaksun. Käytännössä säästät satoja euroja ja olet samalla täysin ympäripyöreä. Pääset helposti käsiksi halutuimpiin tuotteisiin ja maksat vain siitä, mitä todella käytät.

Parhaat tuotteet, parhaat hinnat! Näin:

Beneko on vastuullinen markkinapaikka, joka on sitoutunut työskentelemään kestävän tulevaisuuden puolesta käyttämällä PaaS (Products as a Service) -liiketoimintamallia ja toimimalla kiertotalouden puitteissa. Näin ne puuttuvat joihinkin haitallisimpiin ympäristökysymyksiin, joita ylikulutus, liiallinen jäte ja erityisesti sähköinen jäte aiheuttavat. Ne tarjoavat käyttäjille vaihtoehdon perinteisille markkinapaikoille tarjoamalla ympäristöystävällisen ja kestävän ostokokemuksen, joka palkitsee asiakkaat ehdottoman alhaisin hinnoin.


Tämän innovatiivisen liiketoimintamallin idea on yksinkertainen: kuluttajat käyttävät pientä palvelumaksua päästäkseen käyttämään elektronisia laitteita ja osallistumaan aktiivisesti planeettaystävällisempään tapaan käyttää teknologiaa samalla kun he säästävät rahaa ja maksavat vain siitä, mitä käyttävät.

"Emme ainoastaan auta kuluttajia saamaan hyviä tarjouksia ja myymään käytettyjä laitteitaan parhaaseen mahdolliseen hintaan, vaan myös vähennämme sähköistä jätettä kierrättämällä vastuullisesti kuluttajien palauttamia ei-toivottuja laitteita." Stefan Durina - perustaja

Mutta kuinka hyviä tarjoukset ovat? Otetaanpa selvää!

Alla täytät ladattavan listan joistakin suosituimmista tuotteista Beneko-sovelluksen nykyisten käyttäjien keskuudessa.

Vaikka hinnat ovat suuntaa-antavia, tämä luettelo osoittaa Benekon käyttäjilleen tarjoaman merkittävän arvon. Jos haluat reaaliaikaisia tarjouksia, voit ladata sovelluksen selataksesi tuoteluetteloa tai käyttää "Toivomuslista"-toimintoa saadaksesi tarjouksen tietyistä haluamistasi tuotteista.

MITEN SE TOIMII:

Osta, käytä, palauta, toista -mallissa asiakkaille taataan, ettei heidän tarvitse enää koskaan maksaa täyttä hintaa suosikkielektroniikastaan. Neljännesvuosittain veloitettava pieni palvelumaksu, 5 euroa kuukaudessa, antaa käyttäjille pääsyn Beneko-applikaation sisällä oleviin erittäin alennettuihin tarjouksiin ja tarjoaa samalla laadukkaita palveluita, kuten elinikäisen takuun ja laitteiden korjauksen seuraavana arkipäivänä.

Beneko ei ole ainoastaan kestävämpi ratkaisu jatkuvasti kasvavaan teknologian kulutukseen, vaan se on myös kuluttajille edullisempi tapa käyttää uusimpia laitteita ja pysyä ajan tasalla markkinoiden uutuuksista. Laitteiden ostamiseen liittyvien suorien kustannusten sijaan käyttäjät maksavat Benekossa vain käsirahan, ja niin kauan kuin heidän tilinsä on aktiivinen, he voivat käyttää tuotteita niin kauan kuin haluavat.

Käyttäjillä on myös ainutlaatuinen vapaus palauttaa laitteensa milloin tahansa ja saada panttimaksu suhteutettuna takaisin laitteen käyttöajan mukaan. Tämän mallin ansiosta käyttäjät maksavat vain siitä, mitä he todella käyttivät, eivätkä koskaan tuotteen koko hintaa.

Mitä laitteille tapahtuu, kun ne on palautettu? Beneko varmistaa, että jokainen palautettu laite kierrätetään vastuullisesti tai annetaan uusi koti käytettyjen laitteiden markkinoilla, jotta kestävän kehityksen kierre voi jatkua ja käyttäjät saavat lisää rahaa takaisin.

Huomaa: jos käyttäjät eivät maksa palvelumaksua, heidän tilinsä katsotaan toimimattomaksi. Tällöin kaikki tuotteet on palautettava Benekolle ja takuupalvelut raukeavat.

Lisätietoja saat osoitteesta https://www.beneko.com tai lataa Beneko App.

Nämä tarjoukset voi ladata PDF-tiedosto tai pidetään erillinen sivu:

Benekon ansiosta Elephone voi olla pyöreä. Vihreämpiä ja vahvempia yhdessä.

Meihin luottaa yli 1 000 000 asiakasta.

Tutustu lisää osoitteessa Beneko.com

Olemme Pyöreä


Uusi tapa omistaa älypuhelin keskittyen kiertotalouteen. Benekolla hoidamme kaikki kodin laitteet ja laitteet. Nyt sinäkin voit olla osa kollektiiviamme: Täältä saat elinikäisen hoidon kaikille tuotteillesi ja takuun, että otamme ne takaisin missä kunnossa tahansa ja myymme jälleen tai kierrätämme ne vastuullisesti. Sitten pääset kokeilemaan muita käytettyjä tai uusia tuotteita.

Tiedot


Beneko.com LLP

The Business Resource Network, 53 Whateley’s Drive, Kenilworth, Warwickshire, United Kingdom, CV8 2GY

EU VAT: GB332037441

info@beneko.com
442035984593